E-motion sloep aan het varen

De E-motion sloep

Bent u op zoek naar een duurzame elektrische sloep, dan bent u bij Petter Botenbouw aan het juiste adres. Jarenlange ervaring zorgen ervoor dat uw nieuwe sloep voldoet aan uw wensen.

Over de E-motion sloep

De E-motion is duurzaam genieten in luxe. Jarenlang vaarplezier en onderhoudsvrij doordat de sloep gemaakt is van zeewaardig 4mm aluminium. Uitgerust met een elektrische motor maakt dit de E-motion fluisterstil.

Wat wij bieden

De E-motion staat voor kwaliteit, duurzaam en een persoonlijk advies. Gemaakt van zeewaardig 4mm aluminium biedt de E-motion genoeg stabiliteit in de Nederlandse wateren. Aluminium is onderhoudsvrij waardoor u jarenlang kunt genieten van uw E-motion sloep en wat hem duurzaam maakt. De E-motion sloep is beschikbaar in verschillende maten en extra’s, een sloep moet zorgen voor het juiste comfort op het water. Wij geven graag persoonlijk advies zodat u de juiste comfort op het water heeft.

Elektrisch varen

De E-motion is standaard uitgerust met een elektrische motor. Afhankelijk van de wensen wordt de juiste motor gekozen. De actieradius kan oplopen tot wel 10 uur vaarplezier. De ingebouwde lader maakt het gemakkelijk om de E-motion op te laden.

Mensen genieten in de E-motion sloep

Proefvaart

Een proefvaart behoort tot de mogelijkheden wanneer u interesse hebt in het kopen van een sloep.

Meer informatie
Verhuurlocatie Pettersloep

Sloep huren

Geen ruimte voor een sloep? Ervaar het elektrisch varen zelf en huur een sloep voor een dag.

Huur een sloep
De Pettersloep

Contact

Voor een offerte of vragen, kunt u hier contact met ons opnemen.

Contact