De Pettersloep aan het varen

De Pettersloep

Bent u op zoek naar een duurzame elektrische sloep, dan bent u bij Petter Botenbouw aan het juiste adres. Jarenlange ervaring zorgen ervoor dat uw nieuwe sloep voldoet aan uw wensen.

Over Pettersloep

De Pettersloep is duurzaam genieten. Jarenlang vaarplezier en onderhoudsvrij doordat de sloep gemaakt is van zeewaardig 4mm aluminium. Uitgerust met een elektrische motor maakt dit de Pettersloep fluisterstil.

Wat wij bieden

De Pettersloep staat voor kwaliteit, duurzaam en een persoonlijk advies. Gemaakt van zeewaardig 4mm aluminium biedt de Pettersloep genoeg stabiliteit in de Nederlandse wateren. Aluminium is onderhoudsvrij waardoor u jarenlang kunt genieten van uw Pettersloep en wat hem duurzaam maakt. De Pettersloep is beschikbaar in verschillende maten en extra’s, een sloep moet zorgen voor het juiste comfort op het water. Wij geven graag persoonlijk advies zodat u de juiste comfort op het water heeft.

Elektrisch varen

De Pettersloep is standaard uitgerust met een elektrische motor. Afhankelijk van de wensen wordt de juiste motor gekozen. De actieradius kan oplopen tot wel 10 uur vaarplezier. De ingebouwde lader maakt het gemakkelijk om de Pettersloep op te laden.

Mensen genieten in de Emotion sloep

Proefvaart

Een proefvaart behoort tot de mogelijkheden wanneer u interesse hebt in het kopen van een sloep.

Meer informatie
Verhuurlocatie Pettersloep

Sloep huren

Geen ruimte voor een sloep? Ervaar het elektrisch varen zelf en huur een sloep voor een dag.

Huur een sloep
De Pettersloep

Contact

Voor een offerte of vragen, kunt u hier contact met ons opnemen.

Contact